Helleflynder med dildkartofler
11. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Møre helleflyndersteaks med smagfulde dildkartofler og en blandet grøn salat. Dét er sommermad, når det er allerbedst!
Ingredienser
Sådan gør du
Pensl helleflynderfileterne med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem ved høj varme på havegrillen i 1-2 minutter.
Læg citrontimian i et ovnfast fad, og fordel smør i tern over.
Læg steakene ovenpå, og lad dem stege færdige ved indirekte varme i ca. 10 minutter.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand med dildstilke. Riv skallen fint, og pres saften af citronen. Hak dildtoppene fint.
Hæld vandet fra, og vend kartoflerne med olie, citronskal, citronsaft og dildtoppe.
Servér helleflyndersteaks med dildkartofler og en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk