Hel krabbekarry

Brug både krabbekløer, krabbeben og krabbekød, og tilbered den lækreste krabbekarry, som smager autentisk af ferie i Thailand.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens krabberne, og pil kødet ud. Knus kløerne, så kødet viser sig.
Steg rød karrypasta i olie i en gryde. Halvér limefrugten, og pres saften over karryen. Tilsæt kokosmælk og koriander, og rør rundt.
Tilsæt krabbekløer, krabbeben og krabbekød.
Rens peberfrugter, skær dem i tern, og hæld dem ved.
Varm karryen igennem uden at lade det koge. Servér med thaibasilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
27. april 2019 af .

Foto: Marte Aubert

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar