Hel krabbekarry
27. april 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Brug både krabbekløer, krabbeben og krabbekød, og tilbered den lækreste krabbekarry, som smager autentisk af ferie i Thailand.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens krabberne, og pil kødet ud. Knus kløerne, så kødet viser sig.
Steg rød karrypasta i olie i en gryde. Halvér limefrugten, og pres saften over karryen. Tilsæt kokosmælk og koriander, og rør rundt.
Tilsæt krabbekløer, krabbeben og krabbekød.
Rens peberfrugter, skær dem i tern, og hæld dem ved.
Varm karryen igennem uden at lade det koge. Servér med thaibasilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk