Hel citronkylling med stegt broccoli og sesamfrø
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Lækker citronkylling er super nem aftensmad, her serveret med stegt broccoli og sesamfrø.
Bemærk
Ovntid: Ca. 50 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Del kyllingen ved brystet, så den stadig sidder sammen over ryggen. Pres den ned i en bradepande eller et ovnfad beklædt med bagepapir. Prik den med en gaffel.
Skær citronerne i både, og pres saften ud over kyllingen. Dryp også olie over kyllingen. Krydr med paprika, salt og peber.
Læg de pressede citroner ved kyllingen, og steg den i ovnen ved 180° i ca. 50 minutter.
Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Steg broccolien godt på alle sider på en pande ved høj varme. Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Drys sesamfrø over broccolien.
Servér den stegte broccoli med kylling og grøn salat.
Tip!
Broccoli er en supersund kåltype – hvis man kun skulle spise én slags grøntsag, ville broccoli være et godt valg!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk