Hawaiikoteletter med karrysauce og stegt ananas

Kombinationen af stærk karry og sød ananas sætter madsjæle i flammer og gør retten perfekt til et mandagsstævnemøde.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken.
Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider, og brun dem i olie på en pande.
Læg smørret på panden, og steg koteletterne i yderligere 5-6 minutter på hver side afhængigt af tykkelsen. Tag koteletterne af panden, og lad dem hvile.
Halvér ananasskiverne, og steg dem på samme pande, til de har fået lidt farve.
Smelt smørret i en lille gryde, og steg karryen forsigtigt, til den dufter kraftigt. Tilsæt mel, og lad det stege med under omrøring i ca. 1 minut.
Hæld bouillon i, lidt ad gangen, til saucen har en god konsistens, og lad den koge godt igennem. Smag til med salt, peber og evt. en smule ekstra karry.
Pynt koteletter og stegt ananas med cherrytomater og persille, og servér med sauce, ris og salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar