Hawaiikoteletter med karrysauce og stegt ananas

Kombinationen af stærk karry og sød ananas sætter madsjæle i flammer og gør retten perfekt til et mandagsstævnemøde.

Hawaiikoteletter med karrysauce og stegt ananas
0-30 min.

(2)

31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
svinekoteletter med skaft
4
salt
peber
smagsneutral olie til stegning
2 spsk.
smør til stegning
10 g
frisk ananas uden skræl
4 skiver

Karrysauce

smør
20 g
karry
1 spsk.
hvedemel
1½ spsk.
hønsebouillon
7 dl
salt
peber

Tilbehør

ris (beregn 1 dl rå ris pr. person)
4 dl
blandet grøn salat
125 g

Til servering

cherrytomater
8
bredbladet persille
1 håndfulde

Sådan gør du

Tilbehør

Kog ris efter anvisningen på pakken.
Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider, og brun dem i olie på en pande.
Læg smørret på panden, og steg koteletterne i yderligere 5-6 minutter på hver side afhængigt af tykkelsen. Tag koteletterne af panden, og lad dem hvile.
Halvér ananasskiverne, og steg dem på samme pande, til de har fået lidt farve.

Karrysauce

Smelt smørret i en lille gryde, og steg karryen forsigtigt, til den dufter kraftigt. Tilsæt mel, og lad det stege med under omrøring i ca. 1 minut.
Hæld bouillon i, lidt ad gangen, til saucen har en god konsistens, og lad den koge godt igennem. Smag til med salt, peber og evt. en smule ekstra karry.
Pynt koteletter og stegt ananas med cherrytomater og persille, og servér med sauce, ris og salat.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'