Hawaii-gryde
19. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Kombinationen af kylling, karry, kokosmælk og ananas giver en varmende og eksotisk hverdagsret, som hele familien kan lide. Du kan også prøve at tilsætte rejer eller andre grøntsager end dem, der står i opskriften, f.eks. blomkål eller grønne bønner.
Ingredienser
Sådan gør du
Klip eller skær kylling i mundrette stykker.
Snit porrer og gulerødder i tynde ringe.
Hak løg fint, og sautér det i en gryde i olivenolie i 2 minutter. Tilsæt kylling, bacon og karry.
Vend porrer og gulerødder i, når kødet har fået stegeskorpe, og rist i 4-5 minutter, til det hele er blevet lidt blødt.
Hæld bouillon og kokosmælk over, og lad retten simre i 10 minutter under låg. Rør majsstivelse med lidt koldt vand, og hæld det i gryden sammen med ananas. Varm retten igennem, og smag til med salt og peber.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Servér karrygryden med grofthakkede peanuts og klippet purløg på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk