Havregrynsvafler med banan og citronskal

Lækre og mættende vafler med gode fibre fra havregryn og en naturlig sødme fra banan. Vaflerne egner sig godt både på brunchbordet og som en fyldig dessert.

Havregrynsvafler med banan og citronskal
31-60 min.

(2)

March 24, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Lav evt. din egen karamel ved at koge en dåse med kondenseret mælk i 3 timer – dåsen skal være uåbnet og dækket af vand under hele kogetiden. Du kan også købe en dåse kondenseret mælk fra Tørsleff’s, som allerede er kogt til karamel. Det hedder ”karamelliseret kondenseret mælk” og fås i velassorterede supermarkeder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'