Havregrynssmåkager med rosiner

15. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Sprøde småkager med havregryn, der giver en grovere krumme og en dejlig smag. Rosiner giver både bid og god smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kom havregryn, kokosmel, hvedemel, sukker, vaniljesukker, kanel, muscovadosukker og rosiner i en stor skål.
Varm smør, honning og vand i en gryde ved svag varme, til smørret er smeltet. Sluk for blusset, kom natron i, og rør godt, til blandingen er luftig.
Bland smørmassen med de tørre ingredienser. Tril dejen til små kugler. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Husk god plads imellem kagerne.
Bag kagerne i en forvarmet ovn på 170° i 18-20 minutter. Hold øje med dem. Lad kagerne afkøle helt på en rist.
Hak chokoladen, og smelt den over vandbad.
Kom den smeltede chokolade i en sprøjtepose, klip en lille hul, og sprøjt striber over de afkølede cookies.
Lad chokoladen sætte sig inden servering.

Tip!

Du kan også lave flere chokoladestriber med hvid chokolade og mørk chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar