Havregrynskugler med kaffe

21. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Barndommens velkendte havregrynskugler er her tilsat lidt kaffe, så de får en mere voksen og intens smag. Konfekten er nem at lave, og du skal kun bruge få ingredienser.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Rul massen til kugler.
Tril havregrynskuglerne i kokosmel, og opbevar dem på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Gode tips til opskriften på havregrynskugler

Det er så nemt at lave havregrynskugler, og de smager så godt!

Smagsvarianter

Der skal ikke mange ingredienser i de skønne konfektkugler – alligevel kan du sagtens skifte nogle af dem ud med andet, hvis du ønsker det.

Opskriften her er med kaffe, men den kan helt undlades eller byttes ud med f.eks. appelsinsaft, rom eller Baileys.

Er du ikke til kokos, kan du bytte den i kuglerne ud med ekstra havregryn, og i stedet trille kuglerne i krymmel.

Holdbarhed

Havregrynskugler består af en stor mængde smør, og de kan derfor holde sig så længe, smørret er friskt. Kig på pakken, inden du går i gang.

Vil du forlænge holdbarheden, kan du fryse kuglerne ned. De kan holde sig ca. 3 måneder på frost. Læs mere om madvarers holdbarhed på frost her.

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar