Havregrynskugler med dadler og lakrids

18. februar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Ved første blik kan du måske snydes til at tro, at det her er helt traditionelle havregrynskugler. Men når du tager den første bid, opdager du, at smagen er en blanding af havregrynskugler og chokoladetrøffel. Og når du først har spist en, går det altså hurtigt med at tømme fadet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær dadlerne i mindre stykker.
Blend dadler, havregryn, smør, kaffe, kakao og lakridspulver til en helt fin masse i en blender. Sæt dejen på køl i 30 minutter.
Form kugler af dejen, og rul dem i kokosmel.
Opbevar kuglerne i en lufttæt dåse i køleskabet.

Tip!

Er dadlerne, som du køber uden sten, hårde, kan du købe dadler med sten og fjerne stenen. De er tit blødere i konsistensen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar