Havregrynskugler med dadler og lakrids
18. februar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Ved første blik kan du måske snydes til at tro, at det her er helt traditionelle havregrynskugler. Men når du tager den første bid, opdager du, at smagen er en blanding af havregrynskugler og chokoladetrøffel. Og når du først har spist en, går det altså hurtigt med at tømme fadet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær dadlerne i mindre stykker.
Blend dadler, havregryn, smør, kaffe, kakao og lakridspulver til en helt fin masse i en blender. Sæt dejen på køl i 30 minutter.
Form kugler af dejen, og rul dem i kokosmel.
Opbevar kuglerne i en lufttæt dåse i køleskabet.
Tip!
Er dadlerne, som du køber uden sten, hårde, kan du købe dadler med sten og fjerne stenen. De er tit blødere i konsistensen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk