Havregrynskugler med dadler og brunet smør

6. december 2021 af .

Foto: Peter Kam

Husker du havregrynskuglerne, fra dengang du var barn? Her er konfektklassikeren opgraderet med både dadler, kokosmel og kaffe.

Bemærk
Hviletid, smør: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Rør rundt, indtil det begynder at bruse op og dufte af karamel.
Hæld smørret gennem en fintmasket sigte, og sæt det til side i 1 time, så det bliver lidt fast igen.
Skær dadlerne i mindre stykker.
Blend dadlerne sammen med brunet smør, havregryn, kaffe, kakao og salt til en helt fin masse.
Form kugler, og rul dem i kokosmel. Opbevar kuglerne i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar