Havregrynskugler med dadler og brunet smør
6. december 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Husker du havregrynskuglerne, fra dengang du var barn? Her er konfektklassikeren opgraderet med både dadler, kokosmel og kaffe.
Bemærk
Hviletid, smør: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde. Rør rundt, indtil det begynder at bruse op og dufte af karamel.
Hæld smørret gennem en fintmasket sigte, og sæt det til side i 1 time, så det bliver lidt fast igen.
Skær dadlerne i mindre stykker.
Blend dadlerne sammen med brunet smør, havregryn, kaffe, kakao og salt til en helt fin masse.
Form kugler, og rul dem i kokosmel. Opbevar kuglerne i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste havregrynskugler