Havregrynskugler
Foto: Columbus Leth
Havregrynskugler vækker dejlige barndomsminder, og de hitter stadig! Havregrynskuglerne er nemme at lave, og du skal kun bruge få ingredienser.
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Gode tips til opskriften på havregrynskugler
Det er så nemt at lave havregrynskugler, og de smager så godt!
Smagsvarianter
Der skal ikke mange ingredienser i de skønne konfektkugler – alligevel kan du sagtens skifte nogle af dem ud med andet, hvis du ønsker det.
Opskriften her er med kaffe, men den kan helt undlades eller byttes ud med f.eks. appelsinsaft, rom eller Baileys.
Er du ikke til kokos, kan du bytte den i kuglerne ud med ekstra havregryn, og i stedet trille kuglerne i krymmel.
Holdbarhed
Havregrynskugler består af en stor mængde smør, og de kan derfor holde sig så længe, smørret er friskt. Kig på pakken, inden du går i gang.
Vil du forlænge holdbarheden, kan du fryse kuglerne ned. De kan holde sig ca. 3 måneder på frost. Læs mere om madvarers holdbarhed på frost her.