Havregrynscookies
29. november 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Basisdejen kan også bruges med chokolade, tørrede tranebær, korender eller noget helt andet, hvis du vil have variation.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180° varmluft.
Pisk smør, sukker og brun farin sammen med en elpisker i en skål. Tilsæt æg, og pisk igen.
Bland mel, havregryn, bagepulver, salt og rosiner sammen i en skål, og vend det i smørblandingen.
Tril dejen til ca. 30 kugler, og læg dem på bagepapir på flere bageplader. Tryk dem lidt flade.
Bag småkagerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem helt på en bagerist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk