Havregrynscookies

29. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Basisdejen kan også bruges med chokolade, tørrede tranebær, korender eller noget helt andet, hvis du vil have variation.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180° varmluft.
Pisk smør, sukker og brun farin sammen med en elpisker i en skål. Tilsæt æg, og pisk igen.
Bland mel, havregryn, bagepulver, salt og rosiner sammen i en skål, og vend det i smørblandingen.
Tril dejen til ca. 30 kugler, og læg dem på bagepapir på flere bageplader. Tryk dem lidt flade.
Bag småkagerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem helt på en bagerist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar