Havregrød med stegte bananer

3. august 2021 af .

Foto: Peter Kam

Er det morgenmad eller dessert? Det bestemmer du! Men der er ingen tvivl om, at havregrøden bliver væsentligt mere lækker, når den toppes med både banan, chokolade og ristede hasselnødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog havregryn, vand, mandelmælk, salt og kardemomme til en cremet grød i en gryde.
Skær bananerne over på midten. Halvér dem derefter på langs.
Hak chokoladen groft. Smelt smør på en pande, og drys chokolade på panden. Steg bananerne i 2-3 minutter på hver side på panden, så de bliver lidt gyldne. Fordel bananerne på toppen af havregrøden.
Pisk peanutbutter, yoghurt og limesaft sammen til en creme, og fordel den over havregrøden.
Hak nødderne groft, og drys dem over grøden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar