Havregrød med ovnbagte nektariner

Med ovnbagte nektariner, hakkede pistacienødder og skyr på toppen går den almindelige havregrød fra klassisk morgenmad til lækker weekendluksus.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Skær nektarinerne i 1 cm tykke skiver, og læg dem i et ovnfast fad.
Drys nektarinerne med sukker og vaniljesukker, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Bland havregryn, vand, mandelmælk og salt i en gryde. Kog ingredienserne sammen til grød.
Hak nødderne groft, og servér grøden med bagte nektariner, hakkede nødder og skyr.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
29. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar