Havregrød med ovnbagte nektariner
29. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Med ovnbagte nektariner, hakkede pistacienødder og skyr på toppen går den almindelige havregrød fra klassisk morgenmad til lækker weekendluksus.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Skær nektarinerne i 1 cm tykke skiver, og læg dem i et ovnfast fad.
Drys nektarinerne med sukker og vaniljesukker, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Bland havregryn, vand, mandelmælk og salt i en gryde. Kog ingredienserne sammen til grød.
Hak nødderne groft, og servér grøden med bagte nektariner, hakkede nødder og skyr.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrift på havregrød.