Havregrød med ovnbagte nektariner

29. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Med ovnbagte nektariner, hakkede pistacienødder og skyr på toppen går den almindelige havregrød fra klassisk morgenmad til lækker weekendluksus.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Skær nektarinerne i 1 cm tykke skiver, og læg dem i et ovnfast fad.
Drys nektarinerne med sukker og vaniljesukker, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Bland havregryn, vand, mandelmælk og salt i en gryde. Kog ingredienserne sammen til grød.
Hak nødderne groft, og servér grøden med bagte nektariner, hakkede nødder og skyr.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar