Havregrød med daddelkaramel, abrikoser og pekannødder
Havregrød toppet med karamel lavet af dadler smager helt fantastisk og mætter dejligt.
![Havregrød med daddelkaramel, abrikoser og pekannødder](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/havregrod-med-daddelkaramel-abrikoser-og-pekannodder_3570.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.694091796875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Lav gerne den krydrede daddelkaramel i forvejen. Den kan sagtens holde sig i op til 1 uge på køl. Er der karamel i overskud, kan den bruges som fyld i kager, som smørelse på brød eller som topping på yoghurt.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner