Havrecookies med hasselnødder og chiafrø
6. juli 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De sprøde småkager gemmer blandt andet på hasselnødder, quinoaflager, honning og chiafrø. De smager skønt, og så er de en lidt et sundere alternativ til almindelige småkager.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180° varmluft.
Rør havregryn, quinoaflager, salt, nødder, bagepulver, smør og honning godt sammen.
Vend kakaonibs og chiafrø i kagedejen til sidst.
Tril dejen til 12 ensartede kugler, og læg dem med afstand til hinanden på en bageplade med bagepapir. Tryk dem en anelse flade.
Bag kagerne i ca. 12 minutter i ovnen, til de er gyldne. Afkøl dem på en rist, og opbevar dem i en kagedåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk