Havreboller

20. juni 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

De her lækre havreboller skal koldhæve natten over, så lav dejen aftenen, inden de skal bages. Så er det også ekstra nemt næste morgen!

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i lunken vand, evt. på en røremaskine. Tilsæt salt, sukker og havregryn.
Drys melet i under omrøring, tilsæt kernerne og rør dejen sammen.
Dæk med et viskestykke, og lad dejen hvile i køleskabet natten over.
Tænd ovnen på 200°. Sæt stykker af dej på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med mælk.
Bag bollerne i ovnen i 18 minutter. Nyd dem lune, f.eks. med smør, ost eller tørret skinke.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar