Havreboller
20. juni 2022
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De her lækre havreboller skal koldhæve natten over, så lav dejen aftenen, inden de skal bages. Så er det også ekstra nemt næste morgen!
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i lunken vand, evt. på en røremaskine. Tilsæt salt, sukker og havregryn.
Drys melet i under omrøring, tilsæt kernerne og rør dejen sammen.
Dæk med et viskestykke, og lad dejen hvile i køleskabet natten over.
Tænd ovnen på 200°. Sæt stykker af dej på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med mælk.
Bag bollerne i ovnen i 18 minutter. Nyd dem lune, f.eks. med smør, ost eller tørret skinke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk