Hasselnøddemakroner

28. september 2022 af .

Foto: Peter Kam

Makronerne er nemme og hurtige at lave, og de smager forrygende som fyld i hjemmelavet æblekage eller i en lækker trifli.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Blend hasselnødder og sukker så fint som muligt i en minihakker eller foodprocessor. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen, mens der stadig blendes. Blend, til massen har konsistens som tyk grød.
Fyld makronmassen i en sprøjtepose med glat tylle, og sprøjt massen ud på en bageplade med bagepapir i 20 små, runde kager på størrelse med en femkrone.
Sæt makronerne ind i ovnen, og placér en tom bageplade under pladen med makroner for at forhindre, at de brænder på i bunden. Bag makronerne i ovnen i 15 minutter, og afkøl dem helt på pladen.

Tip!

Opbevar makronerne i en lukket beholder eller kagedåse indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar