Hasselnøddemakroner
28. september 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Makronerne er nemme og hurtige at lave, og de smager forrygende som fyld i hjemmelavet æblekage eller i en lækker trifli.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Blend hasselnødder og sukker så fint som muligt i en minihakker eller foodprocessor. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen, mens der stadig blendes. Blend, til massen har konsistens som tyk grød.
Fyld makronmassen i en sprøjtepose med glat tylle, og sprøjt massen ud på en bageplade med bagepapir i 20 små, runde kager på størrelse med en femkrone.
Sæt makronerne ind i ovnen, og placér en tom bageplade under pladen med makroner for at forhindre, at de brænder på i bunden. Bag makronerne i ovnen i 15 minutter, og afkøl dem helt på pladen.
Tip!
Opbevar makronerne i en lukket beholder eller kagedåse indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk