Annonce

Hasselback-butternutsquash med ponzumarinade

23. oktober 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skræl butternutsquash, flæk den, og skrab kernerne ud med en ske. Skær dybe riller i butternutsquashen med 3-4 mm’s mellemrum, dog uden at skære helt igennem. Læg den i et ovnfast fad med rillerne opad.
Rør olie, Kikkoman ponzu, sirup og peber sammen i en skål. Pil og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Rør det i skålen.
Gnid halvdelen af marinaden godt ind i butternutsquashen, evt. med en silikonepensel, og sørg for, at det kommer godt ned i mellemrummene.
Bag butternutsquashen i ovnen i 40-45 minutter, og hæld resten af marinaden over under bagningen.
Hæld den overskydende ponzumarinade fra fadet over butternutsquashen, når den er færdigbagt, og pynt med krydderurter.
Servér butternutsquashen varm som tilbehør til kød, eller med en frisk grøn salat og lunt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar