Harissa-kyllingelår med marokkansk gulerodssalat
Harissa er en chilisauce, der bruges i mange opskrifter i bl.a. Marokko og Tunesien. Her giver saucen smag og et diskret chili-kick til de saftige kyllingelår.
![Harissa-kyllingelår med marokkansk gulerodssalat](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/harissa-kyllingelar-med-marokkansk-gulerodssalat_1036.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.449462890625&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Emma MartinyFoto: Nina Malling
Bemærk:Marinering: Mindst 30 minutter, gerne natten over.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner