Hapser med hyldeblomstmarineret laks

18. juli 2019 af .

Foto: John Bendtsen (Wichmann & Bendtsen Photography)

De fine hapser med marineret laks og peberrodscreme er perfekte som forret eller appetizers. De er nemme at lave og smager herligt.

Bemærk
Køletid: Mindst 4 timer, gerne natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Prik laksen med en gaffel, drys med sukker og salt, og læg den i et lille fad.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør dem sammen med hyldeblomstsaften, og hæld den over laksen.
Lad laksen stå i køleskabet i minimum 4 timer, men gerne natten over.
Tag laksen ud af køleskabet, skær den i tynde skiver, og sæt til side.
Skræl og riv peberroden helt fint. Rør den sammen med cremefraiche, mayonnaise og citronsaft, og krydr med salt og peber.
Skær flutet i tynde skiver, og rist dem på grillen, i ovnen eller på en brødrister, indtil de er sprøde og gyldne.
Fordel små klatter af peberrodscremen på fluteskiverne, læg små stykker laks på, dup med lidt mere peberrodscreme, og pynt med karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar