Håndmadder med æg, rejer og laks
30. april 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Servér de lækre håndmadder som en indbydende frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise og citronskal sammen i en skål, og lad det trække lidt. Smag til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, så der er 2 til hver. Rist brødene på en brødrister. Pil og skær æggene i skiver.
Bræk den træede ende af aspargesene, og riv dem i tynde bånd evt. på et mandolinjern eller med en ostehøvl. Pil løg, og skær det i tynde ringe.
Fordel æggene på halvdelen af brødene, og top med en lille smule citronmayonnaise. Pynt med rejer, aspargesbånd og kørvel.
Fordel laksen på resten af brødene, og top med cremefraiche, lakserogn, rødløg og syre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk