Håndmadder med æg, rejer og laks

30. april 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Servér de lækre håndmadder som en indbydende frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør mayonnaise og citronskal sammen i en skål, og lad det trække lidt. Smag til med salt og peber.
Skær brødet i skiver, så der er 2 til hver. Rist brødene på en brødrister. Pil og skær æggene i skiver.
Bræk den træede ende af aspargesene, og riv dem i tynde bånd evt. på et mandolinjern eller med en ostehøvl. Pil løg, og skær det i tynde ringe.
Fordel æggene på halvdelen af brødene, og top med en lille smule citronmayonnaise. Pynt med rejer, aspargesbånd og kørvel.
Fordel laksen på resten af brødene, og top med cremefraiche, lakserogn, rødløg og syre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar