Hamburgerryg i ovn med spaghetti og grønkål
12. november 2020
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Hamburgerryggen steges i ovnen, som den er, men får masser af smag fra tilbehøret, som består af spaghetti vendt med grønkål og parmesan. Fantastisk lækker kombination!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad. Steg den i ovnen i 40 minutter.
Klip grønkålen fri af stilken i midten. Skyl den, og hak den helt fint med en kniv eller i en foodprocessor. Læg grønkålen i en skål.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil løget, og hak det fint. Smelt smørret i en dyb pande. Steg løget, til det er klart.
Tilsæt grønkålen. Hæld vandet fra spaghettien (gem lidt kogevand),og hæld den på panden. Tilsæt lidt kogevand. Vend det hele godt rundt.
Drys med parmesan lige før servering, og krydr med salt og peber.
Skær hamburgerryggen i tynde skiver, og servér med stærk sennep. Drys med finthakket purløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på kogt hamburgerryg