Hamburgerryg i ovn med spaghetti og grønkål

12. november 2020 af .

Foto: Line Falck

Hamburgerryggen steges i ovnen, som den er, men får masser af smag fra tilbehøret, som består af spaghetti vendt med grønkål og parmesan. Fantastisk lækker kombination!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Læg hamburgerryggen i et ovnfast fad. Steg den i ovnen i 40 minutter.
Klip grønkålen fri af stilken i midten. Skyl den, og hak den helt fint med en kniv eller i en foodprocessor. Læg grønkålen i en skål.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil løget, og hak det fint. Smelt smørret i en dyb pande. Steg løget, til det er klart.
Tilsæt grønkålen. Hæld vandet fra spaghettien (gem lidt kogevand),og hæld den på panden. Tilsæt lidt kogevand. Vend det hele godt rundt.
Drys med parmesan lige før servering, og krydr med salt og peber.
Skær hamburgerryggen i tynde skiver, og servér med stærk sennep. Drys med finthakket purløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar