Halloumirøstier med squash, tomat og rødløg

7. juni 2023 af .

Foto: Peter Kam

Sørg for at vride den revne squash godt fri for væske, så røstidejen ikke bliver for våd.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og riv squash, og klem dem fri for væske. Riv halloumi. Rør squash og ost sammen med kartoffelmel, og krydr med salt og peber.
Opvarm en pande med smør og olie, og afsæt dejen i store skefulde på panden. Steg dem på begge sider, til de er gyldne og sprøde.
Skyl og halvér tomaterne. Pil og hak rødløg fint. Top røstierne med cremefraiche, tomater og rødløg. Top med frisk basilikum, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar