Halloumirøstier med squash, tomat og rødløg
7. juni 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Sørg for at vride den revne squash godt fri for væske, så røstidejen ikke bliver for våd.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og riv squash, og klem dem fri for væske. Riv halloumi. Rør squash og ost sammen med kartoffelmel, og krydr med salt og peber.
Opvarm en pande med smør og olie, og afsæt dejen i store skefulde på panden. Steg dem på begge sider, til de er gyldne og sprøde.
Skyl og halvér tomaterne. Pil og hak rødløg fint. Top røstierne med cremefraiche, tomater og rødløg. Top med frisk basilikum, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk