Halloumi-burger med avocado og æg
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Udskift bøffen med grillost og spejlæg. Det er sund og simpel vegetarisk aftensmad i en vældig fart.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af citronen. Mos avocadokødet med en gaffel, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær forårsløgene i helt tynde, skrå skiver, og rør dem i mosen.
Skær halloumi-osten i lige tykke skiver, så der er én skive pr. burger. Steg dem i olie på en pande, så de bliver flot gyldne.
Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen. Spejl æggene i smør og/eller olie på en pande, og kværn salt og peber over.
Smør bollerne med avocadomos, og fyld dem med spirer, halloumibøffer og spejlæg. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk