Halloumi-burger med avocado og æg

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Udskift bøffen med grillost og spejlæg. Det er sund og simpel vegetarisk aftensmad i en vældig fart.

Ingredienser

Sådan gør du

Pres saften af citronen. Mos avocadokødet med en gaffel, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær forårsløgene i helt tynde, skrå skiver, og rør dem i mosen.
Skær halloumi-osten i lige tykke skiver, så der er én skive pr. burger. Steg dem i olie på en pande, så de bliver flot gyldne.
Lun bollerne på en brødrister eller i ovnen. Spejl æggene i smør og/eller olie på en pande, og kværn salt og peber over.
Smør bollerne med avocadomos, og fyld dem med spirer, halloumibøffer og spejlæg. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar