Halloumi-burger med aubergine
8. september 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Prøv en lækker og snasket vegetarburger med masser af smag fra både grillost, stegt aubergine, pesto og frisk basilikum.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl auberginen, og skær den i 1 cm tykke skiver. Drys dem med lidt salt, og lad dem trække i en skål i 30 minutter.
Dup aubergineskiverne tørre med et stykke køkkenrulle. Steg dem gyldne på en pande i rigeligt olie i 3 minutter på hver side. Tag dem af panden.
Skær halloumi-grillosten i 8 skiver. Steg skiverne på panden i 2 minutter på hver side. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Skyl og hak basilikummen fint (gem lidt til servering). Skyl citronen, og riv skallen fint. Bland basilikum, citronskal og mayonnaise i en skål. Smag til med citronsaft og salt.
Lun burgerbollerne. Skyl og tør salaten. Flæk bollerne, og smør dem med basilikummayonnaise. Top med salat, aubergine, halloumi-grillost, rødløg, pesto og et par basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk