Halloumi-burger med aubergine

8. september 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Prøv en lækker og snasket vegetarburger med masser af smag fra både grillost, stegt aubergine, pesto og frisk basilikum.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl auberginen, og skær den i 1 cm tykke skiver. Drys dem med lidt salt, og lad dem trække i en skål i 30 minutter.
Dup aubergineskiverne tørre med et stykke køkkenrulle. Steg dem gyldne på en pande i rigeligt olie i 3 minutter på hver side. Tag dem af panden.
Skær halloumi-grillosten i 8 skiver. Steg skiverne på panden i 2 minutter på hver side. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Skyl og hak basilikummen fint (gem lidt til servering). Skyl citronen, og riv skallen fint. Bland basilikum, citronskal og mayonnaise i en skål. Smag til med citronsaft og salt.
Lun burgerbollerne. Skyl og tør salaten. Flæk bollerne, og smør dem med basilikummayonnaise. Top med salat, aubergine, halloumi-grillost, rødløg, pesto og et par ​basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar