Hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Den kraftige sauce af balsamico og honning giver masser af smag til retten.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Form kødet til hakkebøffer, og krydr med salt og peber.
Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Rens svampene, og kassér stokkene. Skær svampene i skiver.
Steg svampene i olie på en pande ved høj varme i ca. 5 minutter, til de falder lidt sammen og får stegeskorpe.
Skyl og tør rucolaen; vend den sammen med svampene.
Hæld balsamico og honning på panden, og lad den koge ind til en sauce i ca. 3 minutter.
Anret bøfferne på tallerkener sammen med de stegte svampe.
Dryp balsamicosauce over, og servér med de kogte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk