Hakkebøffer med serranoskinke og kartoffelsalat med gedeost
30. august 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Tag en smuttur til Middelhavet med denne skønne kartoffelsalat, der er toppet med cremet gedeost. Serranoskinken omkring hakkebøfferne gør dem dobbelt så gode!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Skyl peberfrugterne, og skær dem i brede strimler. Vend kartofler og peberfrugt med olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med rosmarin, salt og peber.
Bag kartofler og peberfrugt i ovnen i ca. 35 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Form oksekødet til 4 hakkebøffer, og krydr dem med salt og peber. Vikl en skive serranoskinke omkring hver hakkebøf. Steg hakkebøfferne på en varm pande med olie i 3-4 minutter på hver side.
Anret kartofler og peberfrugt på et fad. Skær gedeosten i skiver, og fordel dem over kartoffelsalaten. Drys med hakket persille. Servér kartoffelsalaten til hakkebøfferne.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk