Hakkebøffer med persillesmør og kartoffel-squash-salat

8. oktober 2021 af .

Foto: columbus leth

Saftige hakkebøffer med hjemmelavet persillesmør og sprød kartoffel-squashsalat smager skønt. Perfekt grillmenu på en dejlig sommerdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland citronsaft, honning og olie i en stor skål, og krydr med salt og peber.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i ca. 15 minutter i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra, og afkøl kartoflerne.
Skyl squashen, og skær den i små tern. Steg squashternene gyldne i olie på en pande. Krydr med salt og peber, og tag panden fra varmen.
Skyl og tør salaten. Rist pinjekerner let gyldne på en tør pande.
Skær de afkølede kartofler i halve, og vend dem med citrondressingen i skålen. Vend squash og salat i blandingen, og top salaten med pinjekerner og høvlet parmesan.
Rør smør sammen med skyllet og finthakket persille og flagesalt. Rul det til en pølse i bagepapir, og læg det i fryseren i 15 minutter før servering.
Form kødet til hakkebøffer, og steg dem gyldne på en varm pande med olie i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér hakkebøfferne med persillesmør og kartoffel-squash-salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar