Hakkebøffer med persillesmør og kartoffel-squash-salat
8. oktober 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Saftige hakkebøffer med hjemmelavet persillesmør og sprød kartoffel-squashsalat smager skønt. Perfekt grillmenu på en dejlig sommerdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland citronsaft, honning og olie i en stor skål, og krydr med salt og peber.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i ca. 15 minutter i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra, og afkøl kartoflerne.
Skyl squashen, og skær den i små tern. Steg squashternene gyldne i olie på en pande. Krydr med salt og peber, og tag panden fra varmen.
Skyl og tør salaten. Rist pinjekerner let gyldne på en tør pande.
Skær de afkølede kartofler i halve, og vend dem med citrondressingen i skålen. Vend squash og salat i blandingen, og top salaten med pinjekerner og høvlet parmesan.
Rør smør sammen med skyllet og finthakket persille og flagesalt. Rul det til en pølse i bagepapir, og læg det i fryseren i 15 minutter før servering.
Form kødet til hakkebøffer, og steg dem gyldne på en varm pande med olie i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér hakkebøfferne med persillesmør og kartoffel-squash-salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk