Hakkebøffer med maste kartofler og kryddersmør

Her er den klassiske hakkebøf serveret med kryddersmør og maste kartofler, der smager skønt. Kartoflerne koges, mases med en gaffel og bages så i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i rigeligt saltet vand, til de er møre. Dræn vandet fra dem, og kom dem på en bageplade.
Mas dem let åbne med en gaffel eller fingrene, og dryp med olie, salt og paprika.
Bag dem ved 220° i en varm ovn i ca. 15 minutter, til de er gyldne og lækre. Gerne under grillen de sidste par minutter.
Rør smørret med sennep og koriander. Smag til med salt, og sæt smørret koldt.
Form kødet til hakkebøffer, og steg dem i olie på en varm pande.
Servér hakkebøfferne med maste kartofler, koriandersmør og en skøn salat med olie og eddike.

Tip!

Du kan erstatte koriander med persille eller estragon, hvis du har mere lyst til det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
6. august 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar