Hakkebøffer med grillet squash
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Hakkebøffer med grillet squash er en perfekt ret til havegrillen, men du kan også klare dig med en (grill)pande.
Ingredienser
Sådan gør du
Form kødet til hakkebøffer, og krydr med salt og peber.
Steg dem på en varm havegrill, eller steg dem i lidt olie på en (grill)pande.
Skær squash i skiver, pensl med olie, og steg dem i 2-3 minutter på hver side på havegrillen eller på en (grill)pande.
Hak mynten groft, og bland den med grillet squash og sesamfrø. Drys smuldret feta over.
Pres saften af citronen. Rør sesamolie og citron sammen, og dryp det over squashskiverne.
Servér de grillede squash til hakkebøfferne sammen med kogte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk