Hakkebøffer med feta i cremet sauce

Hakkebøffer er en klassiker, som de fleste er vilde med. Fyld bøfferne med basilikum, feta og soltørrede tomater, og servér dem i en cremet sauce, så er der dømt "comfort food" af bedste slags.

Hakkebøffer med feta i cremet sauce
0-30 min.

(1)

April 6, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hakkebøfferne og saucen smager også godt efter en tur i fryseren. Frys bøfferne ned sammen med saucen. Tag dem ud af fryseren, nogle timer inden du skal spise dem. Læg bøffer og sauce på en dyb pande sammen med ½ dl vand, når du skal varme dem op. Varm bøfferne på lav varme, og rør jævnligt rundt i saucen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'