Hakkebøffer med bløde løg og agurkesalat med blomkål

Lækre hakkebøffer med bløde løg er ægte mormormad. Servér hjemmelavet agurkesalat til, og der vil være smil rundt om middagsbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre.
Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Rør eddike sammen med sukker, salt og peber i en skål, og vend agurkeskiverne i lagen. Dæk skålen til, og lad agurkesalaten stå og trække på køkkenbordet.
Skyl blomkålen, og skær den i skiver. Bland dem i agurkesalaten til sidst.
Form kødet til hakkebøffer, og krydr med peber fra kværn. Steg dem i smør på en dyb pande i 4-5 minutter på hver side.
Pil løgene, og skær dem i tynde ringe. Steg dem bløde på panden (brug evt. lidt mere smør),og læg dem til side.
Drys hvedemel på panden, og svits det 1 minut under omrøring. Hæld bouillon på, og kog det ind, så saucen tykner. Rør evt. lidt saucekulør i.
Anret de stegte løg oven på hakkebøfferne, og servér med kartofler, sauce og agurkesalat med blomkål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar