Hakkebøffer med bagte grøntsager
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Giv hakkebøfferne ekstra smag med kapers og tomatpuré, og servér bagte porrer og rødbeder til.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør oksekødet med salt, peber, tomatpuré og kapers.
Form kødet til hakkebøffer, og steg dem i olie og smør på en pande. De skal have 4-5 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200°. Rens porrerne, flæk dem på langs, og skær dem i 6 cm lange stykker. Skræl rødbederne, og skær dem i 6 cm lange, tykke bjælker.
Læg porrer og rødbeder i et ovnfast fad, og dryp med halvdelen af eddiken og olien. Krydr med hakket timian, salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 30 minutter, til rødbederne er møre, men stadig har lidt bid.
Vend de bagte rødbeder og porrer med hakket persille og den resterende balsamico og olivenolie.
Anret de bagte grøntsager på et fad, smuldr gedeosten udover, og servér som tilbehør til hakkebøfferne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk