Hakkebøf med svampesauce og smørdampede ærter

Lækre hakkebøffer med en cremet svampesauce og smørdampede ærter – et aftensmåltid, der vil bringe lykke.

Hakkebøf med svampesauce og smørdampede ærter
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Tid: 30 minutter. Udblødning, svampe: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Friskplukkede svampe er en luksus, men har du hverken skoven til at samle dem i eller tiden til at rense dem, kan du sagtens skyde genvej med tørrede svampe. De skal blot skylles og udblødes i koldt vand.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'