Hakkebøf med råstegte kartofler, mozzarella og kapers
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér hakkebøffen på en ny måde – prøv med råstegte kartofler, mozzarella og kapers!
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i olivenolie på en stor pande i ca. 10 minutter ved middel varme, til de er gyldne og møre. Rør i dem undervejs, så de ikke brænder på. Krydr med salt og peber.
Skær mozzarellaost i smalle strimler. Pil rødløget, og snit det fint. Hak persillen.
Bland mozzarella, rødløg, persille og kapers sammen, vend det med halvdelen af olivenolien, og krydr med salt og peber.
Form kødet til bøffer, og krydr med salt og peber. Steg dem i olivenolie på en pande i 4-5 minutter på hver side.
Anret kartoflerne på tallerkener, læg en hakkebøf ovenpå, og top med mozzarellablandingen.
Tip!
Det smager godt at drysse lidt fintrevet skal af en usprøjtet citron over retten lidt inden servering. Servér evt. en grøn salat som ekstra tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk