Hakkebøf med pocheret æg og mandelpesto
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Klassiske hakkebøffer med pocheret æg og mandelpesto er både en lækker og smuk ret, du med stolthed kan servere for din familie.
Ingredienser
Sådan gør du
Form kødet til bøffer. Steg dem i lidt olie ved høj varme i kort tid på begge sider. Skru ned, og steg bøfferne, til de er gennemstegte.
Skræl og riv gulerødder og peberrod fint. Skræl rødbeden, skær den i meget tynde skiver, og læg dem i en skål med koldt vand.
Bring en gryde med vand og eddike i kog. Slå æggene ud i hver deres skål. Hæld dem i det kogende vand 1 ad gangen, og saml hviden og blommen med 2 skeer. Kog æggene i 4 minutter.
Tag dem op med en hulske, og læg dem på et rent viskestykke.
Læg alle ingredienserne i en blender, og blend til en lind pesto.
Anret 1 spsk. mandelpesto på hver tallerken. Læg bøfferne på tallerkenerne, og top med revet gulerod og peberrod. Dup rødbedeskiverne tørre, og fordel dem på tallerkenerne. Dryp dem med olie, og krydr med salt og peber. Læg kapers og 1 pocheret æg på hver tallerken, og skær hul i ægget, så blommen begynder at løbe let.
Tip!
Du kan evt. servere ovnstegte kartoffelbåde som ekstra tilbehør til hakkebøfferne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Få alle vores bedste tips og tricks til at pochere æg her!