Hakkebøf med pocheret æg og mandelpesto
Klassiske hakkebøffer med pocheret æg og mandelpesto er både en lækker og smuk ret, du med stolthed kan servere for din familie.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- hakket oksekød
- 800 g
- smagsneutral olie til stegning
- 2 spsk.
- gulerødder
- 2
- frisk peberrod
- 2 cm
Pocheret æg
- eddike
- 2 spsk.
- æg
- 4
Mandelpesto
- frisk basilikum
- 1 håndfulde
- revet parmesan
- 2 spsk.
- olivenolie
- 1 dl
- mandler
- 8
- salt
- peber
Til servering
- olivenolie
- 1 spsk.
- salt
- peber
- store kapers
- 12
Sådan gør du
Form kødet til bøffer. Steg dem i lidt olie ved høj varme i kort tid på begge sider. Skru ned, og steg bøfferne, til de er gennemstegte.
Skræl og riv gulerødder og peberrod fint. Skræl rødbeden, skær den i meget tynde skiver, og læg dem i en skål med koldt vand.
Pocheret æg
Bring en gryde med vand og eddike i kog. Slå æggene ud i hver deres skål. Hæld dem i det kogende vand 1 ad gangen, og saml hviden og blommen med 2 skeer. Kog æggene i 4 minutter.
Tag dem op med en hulske, og læg dem på et rent viskestykke.
Mandelpesto
Læg alle ingredienserne i en blender, og blend til en lind pesto.
Servering
Anret 1 spsk. mandelpesto på hver tallerken. Læg bøfferne på tallerkenerne, og top med revet gulerod og peberrod. Dup rødbedeskiverne tørre, og fordel dem på tallerkenerne. Dryp dem med olie, og krydr med salt og peber. Læg kapers og 1 pocheret æg på hver tallerken, og skær hul i ægget, så blommen begynder at løbe let.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Få alle vores bedste tips og tricks til at pochere æg her!