Hakkebøf med gulerødder i hvidvin

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En saftig hakkebøf med gulerødder bagt med krydderurter og hvidvin i alufolie – mere rustikt og enkelt fås det ikke.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og rens gulerødderne, og halvér dem på langs.
Tag et stykke alufolie på 1½ m, og fold det sammen på midten. Læg gulerødder, timian, spidskommen og smørklatter midt på det dobbelte stykke alufolie.
Fold siderne op omkring maden, og hæld hvidvinen i. Krydr med salt og peber, og luk alufolien tæt sammen. Bag gulerødderne møre i ovnen ved 220° i ca. 45 minutter.
Form det hakkede kød til store eller små bøffer, og steg dem i olivenolie på en pande i 2-3 minutter på hver side afhængigt af størrelsen. Kødet skal gennemsteges. Krydr bøfferne med salt og peber.
Servér hakkebøfferne med de ovnstegte gulerødder til og godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar