Hakkebøf med grove fritter, chilimayo og grøn salat
24. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Klassisk hakkebøf med hjemmelavede grove ovnfritter til. Servér med en sprød grøn salat og hjemmelavet chilimayonnaise. Perfekt mad til en hyggelig aften.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartofler, og skær i tykke stave. Læg dem i vand med eddike i mindst 15 minutter. Dup dem tørre. Vend dem med olie, salt og peber på en bageplade med bagepapir. Steg dem i en 180° varm ovn i 30 minutter.
Form kødet til hakkebøffer. Steg dem i olie på en pande. Krydr med salt og peber.
Rør mayonnaise sammen med chiliflager.
Skyl og pluk salat. Skyl agurk, og skær i tynde stave. Pil løg, og skær i tynde både. Rens forårsløg, og skær i skiver. Bland det sammen.
Rør eddike, sukker, salt og peber sammen. Rør fløde i, og vend dressingen i salaten.
Servér til hakkebøfferne sammen med fritter og chilimayonnaise. Drys evt. med skyllet, hakket persille.
Tip!
Kan du ikke få fat i sandart, så brug filet af rødfisk, makrel eller torsk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk