Hakkebøf med grillede gulerødder og estragondip

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Saftige hakkebøffer med en lækker dip, der får en aromatisk smag af estragon, som leder tankerne hen på den klassiske bearnaisesauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand.
Skrub gulerødderne, og skær toppen af. Gnid dem ind i olie, og drys med salt. Steg gulerødderne på en varm (grill)pande i ca. 10 minutter.
Form det hakkede oksekød til store bøffer. Krydr med salt og peber, og steg dem i olie på en varm (grill)pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Hak estragonen fint, og rør den sammen med cremefraiche og sennep. Pres saften af citronen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Smuldr fetaost over gulerødderne, og server med hakkebøffer, kartofler og dip.

Tip!

En portion stegte, bløde løg passer godt til denne ret. Skær 4-5 store løg i skiver, og steg dem i olie på en varm pande i 5-7 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar