Hakkebøf med grillede gulerødder og estragondip
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Jakob Helbig
Saftige hakkebøffer med en lækker dip, der får en aromatisk smag af estragon, som leder tankerne hen på den klassiske bearnaisesauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand.
Skrub gulerødderne, og skær toppen af. Gnid dem ind i olie, og drys med salt. Steg gulerødderne på en varm (grill)pande i ca. 10 minutter.
Form det hakkede oksekød til store bøffer. Krydr med salt og peber, og steg dem i olie på en varm (grill)pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Hak estragonen fint, og rør den sammen med cremefraiche og sennep. Pres saften af citronen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Smuldr fetaost over gulerødderne, og server med hakkebøffer, kartofler og dip.
Tip!
En portion stegte, bløde løg passer godt til denne ret. Skær 4-5 store løg i skiver, og steg dem i olie på en varm pande i 5-7 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk