Hakkebøf med græskarfritter
3. december 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Prøv en klassisk hakkebøf med nyt tilbehør. De sprøde græskarfritter passer perfekt til med deres søde smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl græskarret, halvér det, og fjern kernerne. Skær græskarret i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med olie, og drys med salt. Hak timianen fint, og drys den over fritterne. Bag græskarfritterne i ovnen i ca. 35 minutter, til de er møre og sprøde.
Form kødet til 4 bøffer. Steg dem i olivenolie og smør på en varm pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr bøfferne godt med salt og peber.
Servér hakkebøffer med græskarfritter, aioli og grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk