Hakkebøf med græskarfritter

3. december 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Prøv en klassisk hakkebøf med nyt tilbehør. De sprøde græskarfritter passer perfekt til med deres søde smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl græskarret, halvér det, og fjern kernerne. Skær græskarret i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Vend dem med olie, og drys med salt. Hak timianen fint, og drys den over fritterne. Bag græskarfritterne i ovnen i ca. 35 minutter, til de er møre og sprøde.
Form kødet til 4 bøffer. Steg dem i olivenolie og smør på en varm pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr bøfferne godt med salt og peber.
Servér hakkebøffer med græskarfritter, aioli og grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar