Gyros i fladbrød
19. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Har du været på badeferie i Grækenland, har du sikkert spist mindst én pita gyros med lækkert marineret svinekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær nakkefileten i tern på ca. 1 x 1 cm. Læg dem i en skål, og bland dem med citronsaft, oregano, paprika, salt, peber og olivenolie. Lad kødet marinere mindst ½ time på køl.
Sæt kødet på spyd, og steg eller grill spyddene i 2-3 minutter på hver side.<br />
straks.
Lun fladbrødene. Skyl salat, tomat og agurk, og skær det i mindre stykker.
Fyld fladbrødene med grønt og kød. Top med lidt yoghurt, og servér
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk