Gyros i fladbrød

19. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Har du været på badeferie i Grækenland, har du sikkert spist mindst én pita gyros med lækkert marineret svinekød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær nakkefileten i tern på ca. 1 x 1 cm. Læg dem i en skål, og bland dem med citronsaft, oregano, paprika, salt, peber og olivenolie. Lad kødet marinere mindst ½ time på køl.
Sæt kødet på spyd, og steg eller grill spyddene i 2-3 minutter på hver side.<br /> straks.
Lun fladbrødene. Skyl salat, tomat og agurk, og skær det i mindre stykker.
Fyld fladbrødene med grønt og kød. Top med lidt yoghurt, og servér

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar