Gyoza med svinekød og tofu

Gyoza er japanske dumplings, der bliver stegt og dampet, inden du kan samle dem op med pinde og spise. De små elegante dejpakker ser måske besværlige ud at lave, men det er i virkeligheden ikke så svært. Fold gerne nogle ekstra, når du alligevel er i gang – det bliver du glad for, når du skal spise.

Gyoza med svinekød og tofu
91-120 min.

(1)

November 27, 2020 af Linn GrubbströmFoto: Maria Warnke Nørregaard
Bemærk:Hviletid: 1 time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

I asiatiske supermarkeder kan man købe frossen gyozadej, der allerede er rullet ud i cirkler. Læg den i køleskabet, ca. 4 timer inden du skal bruge den.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Støbejernsfad med koteletter i fad og en grafik, der foreslår at lave koteletter i fad til aftensmad.

Må vi foreslå? Giv mormor kamp til stregen med en lidt mere moderne og grøntsagsfyldt omgang koteletter i fad. Find opskriften her: Koteletter i fad.

Måske du også kan li'