Annonce

Gyoza: Japanske dumplings med svinekød

25. september 2020 Af Aller Creative Studio, annonce for Kikkoman

Ingredienser

Sådan gør du

Snit hvidkål og forårsløg meget fint. Rens og hak svampene fint. Pil hvidløgsfedet, og riv det fint på et rivejern. Skræl ingefæren, og riv den fint på et rivejern.
Rør alle ingredienserne sammen med kødet i en skål. Krydr med sake, sesamolie, soyasauce, salt og peber. Steg evt. en lille "prøvedelle" for at teste krydringen.
Placér en god teskefuld fyld på midten af et stykke gyozapapir. Fugt kanterne med lidt koldt vand, og fold den sammen på midten. Lav nu "plisseringer" på hver side af den, mens den lukkes til. Sørg for at trykke den godt sammen.
Placér gyozaerne på en opvarmet pande med olie. Steg ved mellemvarme – cirka 3 minutter – til de har taget farve under bunden.
Tilsæt 1 dl vand, læg låg på, og lad gyozaerne dampe under låget i 3 minutter. Fjern herefter låget for at lade det sidste væske fordampe, og steg gyozaerne, til bunden er sprød.
Rør alle ingredienserne sammen i en lille skål, og servér dippingsaucen til de sprøde gyozaer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar