Annonce

Gyoza: Japanske dumplings med svinekød

Gyoza: Japanske dumplings med svinekød
31-60 min.

(2)

September 25, 2020 af AnnonceFoto: ANNONCE

Der er noget delikat over dumplings, de her små pakker af velsmag, som vi kender fra menuerne i næsten alle asiatiske lande. Her får I den japanske udgave, som er herlig enkel og hurtig at tilberede, da den kan laves på en helt almindelig pande. Gyozadejen kan med fordel købes færdig, så man er fri for at rulle de papirstynde ark ud selv. De fås på frost i velassorterede supermarkeder og hos asiatiske købmænd. Selve foldeteknikken kan umiddelbart virke kompliceret, men når man først har prøvet at folde en enkelt eller to, så kører det altså bare! De færdige gyoza får en sprød bund og er bløde og lækre på oversiden. Dyp dem i en sauce af Kikkoman sojasauce, riseddike og sesamolie og så bliver den største udfordring nok, at de meget hurtigt flyver af fadet!


Se her, hvor let det er at lave gyoza selv!


Gyoza fungerer både fortrinligt som en forret eller som en del af et hyggeligt familiemåltid, hvor man samles om at nyde de fine dumplings. Man kan sagtens variere fyldet og lave en vegetarvariant og krydre med en god marinade og Kikkoman sojasauce, som giver den velkendte umanismag. Skal de japanske dumplings serveres som forret, kunne en lækker teriyaki stir fry med tofu være et godt bud på en hovedret. Find opskriften her.

Hvis du vil være sikker på den gode smag

Kikkoman naturligt brygget sojasauce er et unikt universalkrydderi, der har sat smag på alverdens mad siden 1630. Gennem en seks måneder lang bryggeproces udvikles sojasaucens salte smag, umami og mere end 300 aromaer. Det er fundamentet for den unikke smag i alle Kikkoman saucer. Læs meget mere her.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'