Gulerodssuppe med sprød chorizo

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

En cremet gulerodssuppe smager ekstra skønt, når du topper den med en spicy, knasende blanding af kerner og spansk pølse.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Steg skiverne i smør i en gryde.
Pil og hak løg groft. Pil og pres hvidløg. Riv ingefær fint. Steg løg, hvidløg og ingefær sammen med gulerødderne, indtil løgene er klare.
Tilsæt bouillon, og lad suppen simre i 15 minutter, indtil gulerødderne er helt møre.
Hak chorizopølse og græskarkerner groft. Steg det sammen på en pande, indtil det bliver gyldent og sprødt.
Hæld suppen i en blender, og tilsæt flødeost. Blend, indtil suppen får en cremet konsistens (du kan også blende suppen direkte i gryden med en god stavblender).
Smag til med salt og peber, og servér med cremefraiche, groft brød og sprød topping.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar