Gulerodssuppe med sprød chorizo
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
En cremet gulerodssuppe smager ekstra skønt, når du topper den med en spicy, knasende blanding af kerner og spansk pølse.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Steg skiverne i smør i en gryde.
Pil og hak løg groft. Pil og pres hvidløg. Riv ingefær fint. Steg løg, hvidløg og ingefær sammen med gulerødderne, indtil løgene er klare.
Tilsæt bouillon, og lad suppen simre i 15 minutter, indtil gulerødderne er helt møre.
Hak chorizopølse og græskarkerner groft. Steg det sammen på en pande, indtil det bliver gyldent og sprødt.
Hæld suppen i en blender, og tilsæt flødeost. Blend, indtil suppen får en cremet konsistens (du kan også blende suppen direkte i gryden med en god stavblender).
Smag til med salt og peber, og servér med cremefraiche, groft brød og sprød topping.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk