Gulerodssuppe med ingefær og rugbrødschips
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Denne gulerodssuppe er budgetvenlig og har en rund og fyldig smag. Top den med sprøde og lækre rugbrødschips og granatæblekerner.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Skræl og riv ingefær fint. Svits det sammen i olie i en gryde.
Skræl gulerødder, og skær dem i ½ cm tykke skiver. Lad dem stege med i gryden. Tilsæt krydderier, og lad dem svitse, til de begynder at dufte.
Hæld bouillon i gryden, og lad det koge i 15 minutter, til gulerødderne er helt møre. Blend suppen i en blender eller med en stavblender. Varm den op i gryden sammen med fløde, og smag til.
Tænd ovnen på 200°. Hak rugbrødet til grove krummer. Vend med olie og salt, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist dem i ovnen i 5 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skyl og hak persillen. Top suppen med rugbrødsknas, granatæblekerner, persille og cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på rugbrødschips
Powered by Froala Editor