Gulerodssuppe med feta
19. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tøm grøntsagsskuffen, og lav en lækker og mættende gulerodssuppe.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak hvidløg og løg. Skræl ingefæren, og skær den i skiver. Rens porren, og skær den i ringe. Skyl og skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
Svits det hele i smør og olie i en gryde, uden at det tager farve. Tilsæt karry, og lad det stege med i 1 minut. Hæld hønsebouillon i gryden, og lad det småsimre i 30 minutter.
Hæld fløde i gryden, og lad det simre i yderligere 10 minutter. Blend suppen glat med en stavblender. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér gulerodssuppen rygende varm med smuldret feta, sesamfrø og løgspirer på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk