Gulerodssuppe med chili og kokosmælk

5. august 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Skøn og nærende suppe fyldt med smag og et ordentligt skud chili, der giver varme i hele kroppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i grove stykker. Pil rødløget, og hak det groft.
Steg kartofler, gulerødder og rødløg i smør i en gryde i 2-3 minutter. Skyl og hak chilien fint, og hæld den i gryden sammen med spidskommen. Lad det stege i 1 minut. Hæld bouillon over grøntsagerne, og bring det hele i kog. Skru ned til lav varme, og lad suppen småkoge i 20 minutter, til grøntsagerne er helt møre.
Blend suppen jævn og glat direkte i gryden med en stavblender. Tilsæt kokosmælk, og varm suppen igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret suppen i skåle, og dryp med kokosmælk. Top med sesamfrø og hakket persille, og servér med brød. <br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar