Gulerodssuppe med æbler og kørvel

12. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Suppen er lavet med billige råvarer og har en dejlig rund, fyldig og krydret smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker. Pil løg, og hak det groft. Steg løg og gulerødder i smør i en gryde i 2-3 minutter. Tilsæt karry, spidskommen og chili, og steg videre i 1 minut.
Hæld bouillon over grøntsagerne, og bring det i kog. Skru ned til lav varme, og lad suppen småkoge i 20 minutter, til gulerødderne er helt møre.
Blend suppen jævn og glat direkte i gryden med en stavblender. Tilsæt piskefløde, og varm suppen igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Hak valnødderne groft. Anret suppen i dybe tallerkener, og top med æbletern, valnødder og frisk kørvel. Servér godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar