Gulerodsscones
30. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
De her scones med gulerødder smager skønt og passer perfekt som en lille eftermiddagssnack. Servér dem med flødeost og syrlig marmelade til en god kop te.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250°.
Bland mel, havregryn, sukker, salt og bagepulver i en skål.
Skær smørret i tern, og smuldr det sammen med ingredienserne i skålen.
Hak valnødderne, og riv gulerødderne groft.
Tilsæt valnødder, gulerødder, friskpresset citronsaft og mælk i dejen, og ælt den sammen.
Form dejen til 10 scones, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag sconesene i ca. 10 minutter. Servér evt. med flødeost og marmelade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk